Livrari pe teritoriul Romaniei:

Nu exista valoare minima a unei comenzi
Toate preturile sunt in lei si includ TVA de 19% si 9%
Timpul standard de livrare pe teritoriul Romaniei este de 24-48 ore (se exclude ziua de Duminica)
Costul livrarii depinde in functie de valoarea comenzii:

Pentru comenzile cu valoare sub 300 de lei transportul este suportat de catre destinatar, valoarea lui fiind calculata automat de catre program (este afisata in pagina de checkout)
Pentru comenzile cu valoare peste 300 de lei livrarea este gratuita cu exceptia coletelor care contin substraturi de crestere
Pentru fiecare sac de 50L de pamant, cocos, bile de argila, vermiculita, perlit si mapito se percepe o taxa suplimentara de 15 lei per sac
Pentru fiecare sac de 25L de pamant, cocos, bile de argila, caramida cocos 70L, vermiculita, perlit si mapito se percepe o taxa suplimentara de 10 lei per sac

TAXAREA SUPLIMENTARA

Toate coletele sunt livrate prin intermediul firmei de curierat FAN Courier Express. Va rugam sa verificati aria de livrare de pe site-ul oficial al curierului. Pentru comenzile cu livrare in aria de expediere a curierului, nu se vor percepe taxe suplimentare. Pentru celelalte cazuri, se va percepe o taxa in valoare de 1 RON / kilometru exterior in afara ariei de expediere. Astfel, valoarea totala a comenzii poate varia in functie de adresa de livrare.

Daca doriti livrare la adresa respectiva, un operator va va contacta pentru a va informa in legatura cu valoarea modificata a comenzii dvs.

Daca nu doriti sa achitati taxa suplimentara pentru livrarea in afara ariei, puteti opta pentru ridicarea personala dintr-un sediu FAN din apropiere de dvs. In acest caz, va rugam sa treceti la adresa de livrare „Ridicare Sediu Fan Curier”.

Alte informatii:

Coletele sunt ambalate discret in cutii de carton de culoare maro, rezistente, cu 3-5 straturi (in functie de produse)
La impachetare se folosesc folie cu bule si/sau ranforsare de carton extra pentru protectie
Cutiile sunt sigilate cu scotch inscriptionat FRAGIL
Dupa predarea coletului la curier vei primiti un e-mail (daca ati lasat unul cand ati facut comanda telefonic sau daca aveti cont deja pe site) prin care vi se comunica numarul de urmarire al comenzii (AWB) si informatii legate de timpul de livrare.

Va rugam sa verificati integritatea coletului in prezenta curierului care a facut livrarea. Numai astfel se pot cere despagubiri pentru deteriorari cauzate in timpul transportului!

In cazul in care coletul nu ajunge la dvs. in maxim 48 ore, va rugam sa ne contactati imediat. La primul colet neridicat, ne rezervam dreptul de a nu mai livra nici o comanda prin Ramburs. Se vor accepta numai comenzile cu plata in avans (card online, OP).